Lengyel programok a Bartók Béla úton

Három napos fesztivállal köszönti az őszt a Bartók Béla Boulevard, amelynek középpontjában a lengyel kultúra és gasztronómia áll. 

foto: bartokbelaboulvard.hu
 
A programkínálat igen változatos, és közel ötven helyszínen mintegy nyolcvan eseményen vehetünk részt. Többek között lesz kávéházszínház, felolvasások, kiállítások és koncertek. Nézhetünk lengyel rajzfilmeket vagy lengyel építészeti filmeket, vásárolhatunk lengyel könyveket és hanglemezeket, hallgathatunk lengyel népzenét és akár még egy lengyel házibuliba is betérhetünk. Az éttermek és kávéházak lengyel ételkülönlegességeket, süteményeket és italokat kínálnak... egyszóval minden adott lesz ahhoz, hogy egy kicsit Lengyelországban érezzük magunkat. Nem vitás, szeptember közepén ott a helyünk a Bartók Béla úton.

A rendezvény szervezője a KULT11 Egyesület. Az egyesület vezetője, Faur Zsófia a következőket nyilatkozta: „Az ELEVEN tavasz után ősszel is szeretnénk életet lehelni a Bartók Béla útba, ami Buda, de talán egész Budapest egyedülálló adottságokkal rendelkező főutcája. A hangulatos kávéházak és éttermek, az út menti zegzugok, a rengeteg galéria és dizájnerbolt, az irodalomtörténelmi mementói mind hozzátesznek ahhoz, hogy a főváros egyik új izgalmas közösségi városnegyede legyen.

A részéletes programot itt tekinthetitek meg.

foto: bartokbelaboulvard.hu