EREDMÉNYHIRDETÉS

Lezárult a Séta Krakkóban weboldal első fotópályázata, amelyre negyven pályázótól összesen 138 alkotás érkezett. Örömteli és megtisztelő, hogy ilyen sokan éreztek kedvet arra, hogy képeiken keresztül bemutassák, ők hogyan látják ezt a csodálatos várost.

A zsűri két körben, több szempont szerinti pontozás alapján választotta ki a legjobb alkotásokat. Hogy a képek elbírálásakor mennyire nehéz dolga volt, azt az is bizonyítja, hogy az első három helyezetten kívül létrehozta "A zsűri különdíja" kategóriát. El kell mondani, hogy a beérkezett pályaművek díjazott alkotásai mellett minden fotót értékesnek érzünk, hiszen élményeket és emlékeket tükröznek, amelyek sokat jelentenek a képek készítőinek. Nagyon sok alkotás részleteiben, egészében vagy hangulatában igazán megragadó, így természetesen több fotó is van, amely elnyerte a zsűri tetszését.

A díjazott képek pedig a következők:

I. helyzett
Jura Joanna Danuta: Wawel esti fénybenII. helyezett
Dominika Barska: Rynek nocąIII. helyezett
Tóth Ferenc: Ablak a városraA zsűri különdíja
Halász Gábor: Szent Mária BazilikaA közönségszavazáson a legtöbb szavazatot Sós Eszter: Tornyok című képe kapta.


A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Bízunk benne, hogy a beküldött képek nézegetése mindenki számára örömet okozott, hogy a Krakkóban már járt olvasóknak szép emlékeket idézett fel, akik még nem jártak itt, azok számára egy újabb okot jelentenek, hogy ide látogassanak, a fotózást kedvelő utazóknak pedig inspirációul szolgálnak.

Mindenkit biztatunk, hogy szorgalmasan fotózzon, ha Krakkóban vagy Lengyelországban jár, mert jövőre biztosan jelentkezünk egy újabb fotópályázattal!

A pályázatra beküldött minden alkotás megtekinthető a Séta Krakkóban facebook oldalán.