Lezárult a Séta Krakkóban weboldal 2019. évi fotópályázata, amelyre nyolcvannyolc pályázótól összesen 313 alkotás érkezett.

A beérkezett képek száma minden várakozásunkat felülmúlta és legjobb bizonyítéka annak, hogy Krakkó egy olyan hely, amelyről csodálatos emlékekkel térnek haza a látogatók és szinte minden sarkon van egy épület, egy szobor, egy templom, egy soha vissza nem térő pillanat, amely érdemes arra, hogy lefotózzák. 

A zsűri két körben, több szempont szerinti pontozás alapján választotta ki a legjobb alkotásokat és természetesen - ahogy tavaly is - sok esetben nehéz volt igazán különbséget tenni egy-egy kép között. Nagyon sok fotó részleteiben, egészében vagy hangulatában igazán megragadó, ezért természetesen a díjazott alkotásokon kívül több kép is van, amely elnyerte a bírák tetszését, de végül - ha nehezen is - az eredmény megszületett. 

A Séta Krakkóban fotópályázat 2019. évi díjazottjai: 

I. helyezett
Jakobovits Lili: IdőII. helyezett
Bérczesi Tamás: Kalandra fel!III. helyezett 
Markó Amanda: KRAKÓW reflekcióKülöndíj
Fitt Tamás: Hazafelé A közönségkedvenc Varróné Widuchowski Krisztina: Kupola című képe lett.  

A nyerteseket e-mailben értesítjük. Fontos elmondanunk, hogy a díjazott alkotások mellett minden fotót értékesnek érzünk, hiszen élményeket és emlékeket tükröznek, amelyek sokat jelentenek a képek készítőinek és egy olyan város sokszínűségét mutatják be, amelyet mindannyian oly nagyon szeretünk.