Hostelek

Krakkóban rengeteg olcsó, de jó minőségi hostel közül választhatunk, amennyiben az alacsonyabb árfekvésű szállásokat részesítjük előnyben. A hostelek többsége általában a fiatalok igényeit próbálja kiszolgálni, de a több ágyas szobák mellett sok hely kínál kétágyas, külön fürdőszobás szobákat is, ami már nem csak a diákoknak lehet megfelelő alternatíva. 

Itt érdemes átböngészni a kínálatot.
Secret Garden Hostel

A Secret Garden Hostel egy rendkívül barátságos szállás Krakkó Kazimierz negyedében, a Waweltől mintegy negyed órás, kényelmes sétára, a Főtértől 25 percnyire.

Hostel lévén, luxusra ne számítsunk, ugyanakkor tiszta és hangulatos hely, kedves személyzettel és barátságos árakkal. A szoba mellé egyszerű, de bőséges és friss reggelit kapunk, kávét és teát pedig egész nap fogyaszthatunk a hostel étkezőjében. A szobák 20-tól 24-ig az épület egy olyan szárnyában kaptak helyet ahol a hangszigetelés kevésbé megoldott és a hangosabb szomszédok zavaróak lehetnek, ezért próbáljuk meg előre kérni, hogy ne itt kapjunk helyet.

Az ár-érték arányt figyelembe véve, az egyik legjobb szállás, amit Krakkóban próbáltunk, így bátran ajánlom mindenkinek, aki az Óváros közelében egy kellemes helyen szeretne megszállni.

INFO

The Secret Garden Hostel
cím: Skawińska 7, 31-066 Kraków
tripadvisor: https://goo.gl/aLz4ar